Skytteligan Champions League

Bäste målskytt skytteligan Champions League 2018

När du ser till det professionella seriespel som europeisk fotboll bjuder på, är bara det en stor fest för svenska fotbollsfans. Här får du många gånger se de svenska proffsen kämpa i sina respektive klubblag på internationell toppnivå. Sedan finns det något som står över allt detta. Här pratar vi om Champions League och skytteligan Champions League. En av de absolut mest heta professionella fotbollsligor. Här får du se alla de bästa topplagen i Europa kämpa om en mycket prestigefylld seger.

Här är det inte bara att se matcherna som gäller, utan live stream samt betting online på matcher samt Skytteligan Champions League är lika viktigt. Här får du all den information du behöver för att göra de rätta oddsspelen på Champions League. Dessutom kanske plocka vinnaren i Skytteligan Champions League.

Skytteligan Champions League 2020-2021

Turneringen Champions League har varit en del av europeisk fotboll sedan 1955. Här bar då turneringen namnet Europacupen. Andra namn som förekommer är UEFA Champions League och UCL.  Mesta vinnare genom alla tider är Real Madrid, även om Bayern München är regerande mästare. Sista gången Real Madrid blev mästare var 2017-2018. Då var det Cristiano Ronaldo som tog hem skytteligavinsten med femton mål.

Ronaldo har flest mål i Champions League någonsin, 120 stycken totalt. Efter detta är det Lionel Messi som med cirka 20 mål mindre hamnar på andraplatsen. I Europa innebär fina placeringar i den inhemska ligan möjlighet att spela fotboll på hög internationell nivå. Allt det ger intressanta fakta för betting på Skytteligan Champions League.

Topplista bästa Anfallare – Resultat Champions League 2020-2021

Vi hjälper dig hitta bästa odds på CL hos spelbolag. Genom att granska bästa betting på skytteliga just nu får du bästa tänkbara värde på varje spel. Förra året var det Bayern München som stod som segrare i turneringen. Dem ser det ut att gå bra för även denna säsong. Det betyder att betting på bästa målskytt kan bli lukrativt denna säsong.

Storstjärnan Ronaldo i Juventus är fortfarande kvar i leken även om hans största dagar är förbi. Trots det ligger han alltid högt upp i alla tabeller Om du spelar på att Juventus vinner CL & Ronaldo tar hem Skytteligan Champions League får du ett relativt bra odds hos spelbolagen. Det säger en del om portugisens stora kvalitet.

Naturligtvis är det Bayern München och det alltid lika stora hotet Real Madrid som är de stora favoriterna att ta hem segern i Champions League denna säsong. Dock finns starka kort som Chelsea, Manchester City, Liverpool samt Juventus. För den som vågar satsa på en bubblare kan det bli ett riktigt bra odds på vinnare Champions League.

Vilka som är favoriter att vinna Skytteligan Champions League säsong 2020-2021 kan du se i tabellen nedan. Lite längre ned kan du också se gällande generella odds från de bästa spelbolagen på vinnare Skytteligan Champions League 2020-2021

Se också Europa League för alla topplag som inte kvalificerade sig till Champoins League. Här ser du hela den kompletta listan med det nuvarande eller fullständiga resultatet av Skytteligan Champions League 2020-2021:

# Spelare: Klubblag: Nationalitet: Antal Mål:
1. Álvaro Morata Juventus Spanien 6
Erling Braut Haarland Borussia Dortmund Norge 6
Marcus Rashford Manchester United England 6
Neymar Paris Saint-Germain Brasilien 6
5. Alassane Plea Borussia Mönchengladbach Frankrike 5
Ciro Immobile Lazio Italien 5
Olivier Giroud Chelsea Frankrike 5
8. Bruno Fernandes Manchester United Portugal 4
Christiano Ronaldo Juventus Portugal 4
Diogo Jota Liverpool Portugal 4
Ferran Torres Manchester City Spanien 4
Karin Benzema Real Madrid Frankrike 4
Mergim Berisha Salzburg Kosovo 4
Romelu Lukako Inter Belgien 4
Youssef En-Nesyri Sevilla Marocko 4
16. Angeliño RB Leipzig Spanien 3
Duvan Zapata Atalanta Colombia 3
Irfan Karveci Istanbul Basaksehir Turkiet 3
Kingsley Coman Bayern München Frankrike 3
Lionel Messi Barcelona Argentina 3
Martin Braithwaite Barcelona Danmark 3
Mohamed salah Liverpool Egypten 3
Ousmane Dembele Barcelona Frankrike 3
Robert Lewandowski Bayern München Polen 3
Timo Werner Chelsea Tyskland 3

Tabellen senast uppdaterad söndag 20 december 2020

Champions League Skytteliga Odds Favoriter 2020-2021

Som det har sett ut under de senaste 10 åren, har det varit svårt att peta Ronaldo och Messi från att ta förstaplatsen i Skytteligan Champions League. Dock kommer det hela tiden nya spelare och de gamla blir till åren och presterar sämre med tiden. Just detta år är det naturligtvis mannen som har förstaplatsen i Skytteligan Bundesliga som är det största hotet mot de två storspelarna.

Givetvis finns även Mohamed Salah, som alltid är en spelare som presterar när det gäller. Denna säsong finns det helt enkelt många heta namn såväl som stora och starka lag som kan segra i Champions League. Det gör allt mera intressant att spela på, då du kan få riktigt bra odds på många troliga vinnare Skytteligan Champions League hos de svenska spelbolagen.

Som det ser ut baserat på historiska resultat är det Ronaldo och Messi som blir stora favoriter, medan Lewandowski som vann Skytteligan Champions League förra året, gärna vill se sitt namn där även denna säsong.

Champions League Poängliga

Om du slår ihop assistliga och antal mål i Champions League får du poängligan. Titeln som bästa målskytt i CL är en av de mest prestigefyllda i fotboll. Odds på att Ronaldo blir vinnare av CL poängligan i år med Juventus eller är förvånansvärt låga. Det baseras naturligtvis också på historiska fakta. Vad som står på pappret när säsongen är över, gällande Poängligan Champions League är det ingen som vet. Också något att spela på hos ett av de svenska spelbolagen för de som vill finna ett bra odds.

Champions Leagues Skytteliga Rekord – bästa målskyttar genom tiderna

Det är Ronaldo som är bäst målskytt genom alla tider. Totalt har han petat in bollen i Champions League-nät 130 gånger. Den enda andra spelaren som nått tresiffriga nummer är Lionel Messi med 117 CL mål. Bägge är aktiva så att de siffrorna ändras kommande säsong är högst troligt. Ronaldo har rekord för antal mål som bäste målgörare har gjort, tre gånger om. Hans resultat med 17, 16 och 15 mål följs åt av Messi och Altafina på 14 mål deras bästa säsonger. Den fullständiga listan ser ut som följer:

Spelare: Klubbar i CL och överlag: CL Mål: Aktiv:
Cristiano Ronaldo Juventus, Man United och Real 130 2003 –
Lionel Messi Barcelona 117 2005 –
Raúl Real Madrid 71 1995 – 2011
Karim Benzema Real Madrid, Lyon 64 2006 –
Ruud van Nistelrooy PSV Eindhoven, Man United, Real Madrid 60 1998 – 2009
Thierry Henry Barcelona, Arsenal 51 1997 – 2012
Alfredo Di Stéfano Real Madrid 49 1955 -1964
Andriy Sjevtjenko Dynamo Kyiv, Milan, Chelsea 49 1994 – 2012
Zlatan Ibrahimović Barcelona, Milan, PSG, Man United 48 2001 –
Eusébio Benfica 47 1961–1974